Lådor och elektronikverktyg till folket!

Glada nyheter från senaste styrelsemötet: vi har beslutat att alla medlemmar i spacet får claima en låda att ställa i de nyuppsatta hyllorna i labbet att ha grejor i. Tanken är att få mer ordning i lokalen, så ni som vet med er att ni har grejer som ligger och dräller bör lägga dem där. Vill man ha extra hyllplats tänker vi oss för tillfället en avgift på 20 kr per låda per månad. Märk lådan med namn och när ni senast betalade medlemsavgift.

[caption id="attachment_852" align="alignnone" width="300"]Hyllor med lådor Hyllor med lådor[/caption]

Nya elektronikverktyg

Den andra nyheten är att vi fått lite fler elektronikverktyg + smått & gott av en ny medlem (Anders G). Bland verktygen har vi ett 4-kanals labbaggregat (MC Power RG-303Pro), ett digitalt oscilloskop (Atten ADS1102CAL), en PC-funktionsgenerator och ett PC-osciloskop. Bilder:

[caption id="attachment_849" align="alignnone" width="300"]Labbaggregat. Nytt 4-kanals (MC Power RG-303Pro) och gamla halvtrasiga 2-kanalsaggregatet Labbaggregat. Nytt 4-kanals (MC Power RG-303Pro) och gamla halvtrasiga 2-kanalsaggregatet[/caption]

[caption id="attachment_850" align="alignnone" width="300"]Atten ADS1102CAL DSO Atten ADS1102CAL DSO[/caption]

[caption id="attachment_851" align="alignnone" width="300"]PC-funktionsgenerator och PC-oscilloskop PC-funktionsgenerator och PC-oscilloskop[/caption]