Mer donationer

Något fördröjda, glada nyheter: vi fick nya donationer av Ådén Electronics förra fredagen. Det rör sig om labbkabel, en Commodore 64C, en kompositskärm, en bärbar TV/radio/kasettbandspelare, en konsollswitch och två externa USB-enheter (CD/RW och PATA). Vi tackar för dessa! Se bilder i slutet av detta inlägg.

I övrigt vill vi passa på att tipsa om att Umeå Modellraketklubb håller lokalen öppen denna onsdag i och med att ESA:s Rosetta-projekt landar på komet 67P/Churyumov–Gerasimenko. Visning av liveströmmen sker mellan cirka 09:00-18:00 svensk tid.

Nu till de utlovade donationsbilderna som avslutning på detta inlägg:

[caption id="attachment_898" align="alignnone" width="300"]Labbkabel Labbkabel[/caption]

[caption id="attachment_900" align="alignnone" width="300"]Konsollswitch och USB-enheter Konsollswitch och USB-enheter[/caption]

[caption id="attachment_899" align="alignnone" width="300"]Bärvar radio/TV, Commodore 64C och kompositskärm Bärvar radio/TV, Commodore 64C och kompositskärm[/caption]