Servrar bortskänkes / server giveaway

English version further down.

Tidigare i år fick Umeå Hackerspace ett antal HP ProLiant DL145-servrar donerade av ACC. Efter att ha funderat lite på vad vi ska göra av dem (bl.a recluster) har vi beslutat att skänka resterande burkar vidare. Vi har även ett gäng lösa moderkort och patchkablar (\~2 m) att bli av med. Hör av er (länk till kontaktinfo) om något av detta är av intresse! Bilder syns nedan.

Earlier this year Umeå Hackerspace received a donation of several HP ProLiant DL145 servers from ACC. After having though for a bit what to use them for (recluster etc.) we've decided to re-donate the remaining servers. We also have a few loose motherboards and patch cables (\~2 m) to get rid of. Get in touch (link with contact info) if any of this is of interest! Pictures below:

DSC_0095 DSC_0097 DSC_0098 DSC_0099

Gott nytt år / happy new year!