Serverbortgivningsworkshop 6:e Januari

No English speakers responded to the previous post, so this one will only be in Swedish.

Vi har fått rätt bra respons på förra posten om att ge bort kvarvarande DL145:or och tänker oss att intresserade personer får komma förbi på Fabriksgatan 8b och hämta en server var den 6:e Januari från kl 19. Vi tänker samtidigt hålla en liten workshop och tillhandahålla skärmar, tangentbort och USB-stickor med Debian så ni kan installera operativsystem på burkarna på plats. Dessutom finns vi tillgängliga för att svara på eventuella frågor ni har, om ni vill gå med i föreningen osv.

En grej som kanske inte är helt uppenbart för alla: i och med att dessa är rätt tunna burkar (1U, 44.45 mm) gjorda för att sitta i rack i serverhallar där människor sällan är, så är de troligtvis väldigt högljudda. 40 mm-fläktar av ökända märket Delta vittnar om detta :)